Štítky

středa 11. srpna 2010

První klub

V úterý 10. 8. 2010 se v Martinově konal první tvořivý klub a byl to moc fajne. Přišli malí i velcí, holky i kluci a ne jeden si stihl udělat víc než jedno triko.
Největší úspěch měl rozhodně tisk pomocí razítek, ale našli se i takoví, kteří se chopili i jehly a nitě nebo sáhli po originálních nažehlovačkách.
Ty nás trochu potrápily, ale jsme v práci s nimi zas o něco moudřejší. Ve víru tvořivosti jsem docela obstojně zapomněla udělat podrobnou fotoreportáž, takže konečná díla ani nakonec na fotkách nemám. Ale věřte tomu, že jsme se dobře bavili a že se těšíme na další setkání.

Jak jste si možná už všimli, měla jsem záměr udělat příští klub na téma suchého plstění, ale jelikož by šlo téměř jistotně pouze o dámskou jízdu, změnila jsem plány a vyměnila tvorbu náušnic (lépe řečeno posunula na někdy jindy) za recyklaci. Tím mám na mysli zužitkování věcí, které by se jinak vyhodily, konkrétně krabice a obaly. Budeme dávat obalům všeho druhu nový design i užitek. Více opět v levém aktuálním sloupci. Najdete tam i další plánovaná témata a data. Avšak vezměte prosím na vědomí, že jde pouze o předběžné informace, které se mohou změnit. Proto sledujte naše stránky pravidelně a případně nám zašlete svoje nápady a přání, co byste v klubu rádi dělali.

Ráda bych také připomněla, že kromě tvořivého klubu si v našem centru budete moci přijít zahrát třeba ping-pong nebo nějaké deskové hry. Pro širokou veřejnost pořádáme i zajímavé klubové večery na rozdílná témata, ať jsou to vztahy, cestování nebo historická okénka. Veškeré informace najdete na stránkách JBO.

Renča

2 komentáře: