Štítky

pondělí 6. září 2010

Martinov zavalily velké koule - klub třetí


Toto úterý jsme totiž urputně a svědomitě skládali hedvábný papír, ze kterého vznikly nádherné bytové doplňky. Každá barva má něco do sebe. Koule se hodí k zavěšení jako dekorace. Dokážou vykouzlit pěknou atmosféru, pokud je zavěsíte mezi lustry. Nebo rozzáří vaši narozeninovou párty. V bílé barvě mohou být skvělým dekorem třeba při svatební hostině nebo o Vánocích.

Postup na jejich výrobu se prakticky neliší od papírových kytiček, které jsme si jako holky dělaly do vlasů z papírových kapesníčků. Jenže tak velké 4 vrstvé kapesníčky se zatím nevyrábí :oD, takže vám poslouží cca. 10 vrstev hedvábného papíru. Je to ten, který používají třeba v květinářství. Pěknou nabídku najdete třeba v e-shopu Duhová planeta.

Jsem moc ráda, že se účastníci klubu rozhodli kromě vlastních koulí udělat koule i pro naše prostory v Martinově. Proto až k nám příště dorazíte, budou vás veselé nesvítící papírové lampy vítat na světlech.

A nezapomeňte, že příští týden budeme plstit náušnice. Takže asi dámská jízda. Sledujte blog a podrobnosti.
A pokud chcete mít doma takové pěkné koule jako my, zkuste to podle tohoto návodu.

1 komentář:

  1. Incredible - may He richly bless you my beloveds!! What a joy to share in this wonder of His ! Thank you for sharing !! {I am so thankful to Him for google translate as well - I can follow along :D)}
    How wonderfully gracious :)

    OdpovědětVymazat